SwedishTranslation/Deltagande

From The Battle for Wesnoth Wiki
Revision as of 07:22, 24 September 2008 by JonJon (talk | contribs) (New page: = Deltagande = '''Om du är intresserad av att bidra så kontakta huvudansvarig (Tigge). För närvarande är det bara jag (Tigge) och Jonathan (JonJon) som är aktiv, därför finns det ...)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Deltagande

Om du är intresserad av att bidra så kontakta huvudansvarig (Tigge). För närvarande är det bara jag (Tigge) och Jonathan (JonJon) som är aktiv, därför finns det ett stort behov av fler översättare.

Vi klarar ganska väl att hålla översättningar som varit uppe på 100% i fas med uppdateringar, eftersom det oftast bara handlar om småändringar eller några nya meningar då och då. Dock kan man ju inte korrekturläsa nog mycket, och det enklaste sättet att göra detta är att rapportera de fel man stöter på när man spelar spelet. Att korrekturläsa direkt i po-filerna är svårt, eftersom sammanhanget ofta går förlorade i dessa.

En korrekturläst översättning där det gjorts ändringar direkt i en po-fil kommer inte att accepteras såvida inte de korrigerade strängarna är markerade på något iögonfallande sätt (som "fuzzy" eller med någon lätt sökbar kommentar).